Vectura bruker javascript (js) på sine sider. Vi har oppdaget at din browser ikke støtter js eller at js er skrudd av.

Ledergruppen

Christian Granlund
Administrerende Direktør
Christian er siviløkonom og har lang erfaring innen varehandel. Han har arbeidet med planlegging og optimering fra A til Å i selskaper som TINE og Ringnes. I hele karrieren har Christian arbeidet med ledelse både i drift og endring, senest som salgsdirektør for Ringnes Uteliv (Horeca, Vinmonopolet og Taxfree). Før det som logistikkdirektør for Ringnes’ logistikk apparat med direkte leveranser til norsk dagligvare, kiosk bensin og Horeca.

Jon Simen Rustad

Økonomi Direktør
Jon Simen er utdannet siviløkonom, med spesialisering i økonomistyring.
Han har bred erfaring som controller, økonomisjef og økonomidirektør for flere selskap. Hovedsakelig innen IT og varehandel i børsnoterte internasjonale konsern.

Casper Knap
It Direktør
Casper har sin bakgrunn fra varehandel og business consulting, og er utdannet  sivilingeniør.
Casper har lang erfaring innenfor ledelse og  konsulentoppdrag innenfor IT, foretningsutvikling og prosjektstyring.Anders Skaslien

Direktør for lagerproduksjon og distribusjon.
Anders har 11 års strategisk og operativ erfaring fra lager- og distribusjonstjenester til servicehandel, fra sommervikar til toppleder.
Før Anders startet i Vectura jobbet han i konsulentbransjen hvor han bistod kunder med ledelse og kompetanse i optimaliserings prosjekter innenfor logistikk og innkjøp.


Jan – Erik Nilsen

HR Direktør
Jan-Erik har sin bakgrunn fra distribusjon og kjededrift. Han har kompetanse innen HR, ledelse, omstillingsprosesser og IT.
Før Jan-Erik startet i Vectura jobbet han i Kiosk og Dagligvare bransjen hvor han blant annet hadde ansvaret for HR og gjennomførte flere omstillingsprosesser. Han har også ledet flere større IT omlegginger og restruktureringsprosjekter.